Blog Dagboek

 

Alle kinderen moeten zich kunnen amuseren op hun verjaardagsfeest of een andere gelegenheid. Bij DBP Springkastelen uit Boortmeerbeek vindt u een ruim aanbod originele springkastelen die de kinderen zonder twijfel een fantastische dag vol spel en plezier zullen bezorgen.
Er zijn diverse springkastelen in de aanbieding, die allemaal hun specifieke eigenschappen en uitzicht hebben. Wij geven u met veel plezier de nodige toelichting bij elk van de opties. De bedoeling is dat alle kinderen zich tien volle kunnen amuseren.
Zo zijn er ook nieuwe springkastelen bij gekomen Aap-(Monkey), Dino, Achtbaan, Ballenbad voor onze kleintjes Krokodil, de Unicorn en de Red Devil voor maximaal 12 personen, die binnen en buiten te gebruiken zijn.Welke optie u ook kiest, u zult er altijd op kunnen rekenen dat deze zaak de springkasten tot bij u thuis bezorgt en ze helemaal zal opstellen.
Het is heel goed mogelijk dat u nog met een of andere vraag zit of nog wat andere informatie wenst over de opties die DBP Springkastelen uit Boortmeerbeek u kunt voorschotelen. Neem snel even contact op en alles wordt u snel duidelijk.
Vanaf nu is het ook mogelijk om online te reserveren voor Springkastelen, Groepsspelen, Gezelschapsspellen.

Voor Sportclubs, Teams, Verenigingen, Evenementen, Gemeenten, Scholen SPECIALE PRIJZEN.

INFO

DBP Springkastelen
3190 Boortmeerbeek
0491/23.88.91
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.dbpspringkastelen.be
https://www.facebook.com/profile.php?id=100059932585485
https://twitter.com/dbpspringkaste1
https://www .instagram.com/dbpspringkastelen/
https://www.tiktok.com/ @dbp_springkastelen

1

Sociale media

Nieuwsbrief DBP Springkastelen

Search

Copyright DBP Springkastelen © 2024